Menu
Winkelwagen

Voorjaarsbollen

Dahlia

Dahlia’s houden van een goed doorlatende grond maar niet te droog. Er dient voldoende voeding aanwezig te zijn. Geef dahlia’s een plek met veel zon. Te veel schaduw geeft hogere slappe planten met minder bloemen. Geef ze altijd voldoende water. Dahlia’s hebben het, het beste naar hun zin tussen de 15 en 25 °C. Zorg voor voldoende ondersteuning. Dahlia’s zijn niet winterhard. Als u de knollen wilt bewaren moeten ze voor de winter gerooid worden. Knollen die u wilt bewaren moeten wel voldoende droog zijn.

Planttijd dahlia's: 2 tot 3 weken voordat de kans op nachtvorst is verdwenen.

Gladiolen

Wanneer de bodem wat opgewarmd is in maart en april kunt u al beginnen met het planten van gladiolen knollen. Het is aan te raden de knollen op een beschutte plek in de zon te planten. Gladiolen hebben veel zon nodig. Zorg er ook voor dat de bodem vochtig is, maar wel goed doorlatend en niet te zwaar. Gladiolen zijn prachtige snijbloemen dus als je het planten over een aantal weken spreidt, dan heb je wekenlang verse bloemen in uw tuin en in de vaas.

Dahlia Cactus Rebecca's World (rood met rose) 1 st.
Niet op voorraad
Artikel Nr.: 42813
De grootbloemige, cactus dahlia ‘Rebecca´s World' is een dankbare zomerbloeier die u maandenlang plezier geeft. Dahlia 'Rebecca´s World' bloeit de hele zomer van juli tot de eerste nachtvorst. Dahlia 'Rebecca´s World' wordt ongeveer 100-110 cm. hoog. Soms is het nodig om de bloemstengels te steunen...
€ 2,25
Excl. BTW:€ 2,06
Gladiolen Oscar (rood) (10 st.)
Niet op voorraad
Gladiolen Nova Lux (geel) (10 st.)
Niet op voorraad
Gladiolen Supreme (roze) (10 st.)
Niet op voorraad
Gladiolen Mix (10 st.)
Niet op voorraad
Artikel Nr.: 42791
..
€ 2,25
Excl. BTW:€ 2,06
Gladiolen Mix (25 st.)
Niet op voorraad
Artikel Nr.: 42817
..
€ 5,35
Excl. BTW:€ 4,91
Weergeven 1 t/m 34 van in totaal 34
Cookie & Privacy melding

Wij gebruiken Cookies voor een goede werking van de website. Bij het wegklikken van deze melding gaat u akkoord met onze privacy regels en accepteert u de cookies.